Wie ben ik ?

Reeds als jonge twintiger staat Bart Declercq sinds 2009 op het podium, bij voorkeur met liedjes die vlot worden meegezongen en vaak daarom in het collectief geheugen blijven hangen. Entertainen zit Bart in het bloed, zoveel is duidelijk. Op elk evenement waar hij optreed streeft hij naar veel ambiance waar hij meestal moeiteloos in slaagt.

Sinds 2012 timmert Bart professioneel aan de weg. De aanvragen voor optredens komen vlotjes binnen.
In 2013 was er de eerste studio-opname: “Bye Bye Belinda”, een Nederlandstalige versie van het van Die Flippers bekende nummer.
Het repertoire van Bart strekt zich uit van de ballades van Will Tura tot de polonaisenummers van Christoff enz.. Bart zegt zelf over zijn podiumshow en de drive die hij voelt in het vertolken van zijn nummers: “Elke keer opnieuw geniet ik ervan om op de planken te staan, geniet van het applaus maar vooral de waardering van het publiek. Tot op de dag van vandaag zoek ik nog steeds mensen die mij inspireren en uitdagen om nog beter te presteren. “
In de zomer van 2016 verschijnt “Vive vive la vie”, een cover van Paul Severs . Zowel de nationale radio als de clipzender MENT TV besteden ruime aandacht aan het nummer.; in de zomer van 2017 komt Bart op de proppen met met een cover van Kristina Bach , “Caballero Caballero”.
Een nieuw zomers nummer wordt bij deze geboren getiteld;”Catalina Catalina” Ook dit nummer krijgt heel wat media aandacht en wordt vaak gedraaid op dergelijke radiozenders.

Nu in de zomer van 2019 waagt hij zich aan een Klassieker . “Het werd Zomer” van Rob De Nijs.

“Ik heb dit nummer in een uptempo versie gegoten en hoop opnieuw dat hier heel wat positieve reacties mogen uitvloeien “ aldus Bart.

Aankomende evenementen